Zwitserse Witte Herder dvd rolt van de persen

DVD Zwitserse Witte HerderIk hou het kort, want je bent hier natuurlijk ook enorm opgewonden over. En je wilt natuurlijk meteen kijken naar de inhoudsopgave en het promo-filmpje dat op de Dogtime site staat.

 Eind volgende week komt hij hier naar verwachting binnen en dan geht’s los! Prop- en prop-vol zit ie. We hebben er zo’n beetje twee jaar aan gewerkt en alles maar dan ook alles over het ras komt aan bod.

 Afijn. Bestel hem maar vast, dan maak ik de enveloppe klaar en kan die meteen naar je toe.

 Overigens is deze dvd zo compleet, vooral met hondensport- en opvoedingsinformatie, dat hij eigenlijk door iedere hondeneigenaar gezien zou moeten worden.

 Nu draaf ik toch weer door, met veel te veel tekst. ik hou er mee op. Ga lekker kijken en bestel he!

 Ooh, en Witte Herder mensen, word lid van de ZWHVN. Het is belangrijk. Het ras wordt steeds populairder (daar hebben wij hier thuis ook behoorlijk aan meegewerkt) maar daardoor loopt het gevaar dat er te veel en te intensief en te ‘gemakkelijk’ mee gefokt wordt, wat slecht kan zijn voor de gezondheid van het ras.Facebook Like ButtonTweet Button

Beetje sneu

 Wintercircus…is eigenlijk wel dat het ontzaglijk leuke onderwerp over het Wintercircus Hanson niet op de dvd terecht is gekomen. Die film zullen we binnenkort op de site zetten, dan kun je het ‘roofdierennummer met Witjes’ zien. Het zijn 6 Witte herders en een Witte Husky, die trouwens de baas is, volgens Rafaela, de dompteur. Maar ik kan je het Wintercircus aanraden, het was vorig jaar erg leuk en ik zie net dat er dit jaar een Grote Poedel nummer in zit!

Nog wat varia…

Mocht je nog een leuk S……….s cadeautje zoeken dan is een Lucky Dog echt enig. Ik verdien hier niets meegelukspoppetje van hondenhaar hoor, maar het is gewoon zo sympathiek en persoonlijk cadeautje om te laten maken: Gelukspoppetje van haar van je eigen hond.

 

Paar keer lekker borstelen en opsturen naar Elke Straatman.
Kost iets van 15 euro.

 Als tip kan ik nog meegeven: doe leuke dingen met je hond. Ga bijvoorbeeld eens een workshop doen (zie overzicht op Doggo.nl die dat allemaal fanatiek bijhoudt).

 Verder: mail mij. Letty@dogtime.nl. Voor vragen en opmerkingen. Leuk!

 En volg ons op Facebook, Linked In en Twitter.

Interesse in onze nieuwsbrief?
Hier staat te lezen hoe je geheel vrijblijvend abonnee kunt worden