Zoooo schattig een pupje!!

We waren overal op voorbereid, maar toch is het altijd weer anders…. een pup. Half januari haalden we onze Suzie op en op dit filmpje wisten we nog niet dat het ‘pupje zonder’ (bandje) zou worden.

Zoooooo schattig, zo’n klein hummeltje…. dat hier haar eerste stapjes buiten zet.
Je kunt nu al zien hoe zij de nieuwe omgeving verkent. Voorzichtig uitproberen, op haar eigen moment en in haar eigen tempo, en dan neemt ze weloverwogen de stap. Zo gaat het met alles dat ze nieuw doet. Zwemmen, ergens naar binnen, nieuwe dingen zien: rustig de boel verkennen, vaak gaat ze dan even zitten, dan laat ze zich niet overhalen maar neemt ze zelf de beslissing van okay ik ga.

Inmiddels is ze 22 weken en heeft ze aan zelfvertrouwen enorm gewonnen. (!) We hebben onze handen er aan vol. 
Op ons televisiekanaal op Youtube plaatsen we steeds korte kleine filmpjes, Suzie heeft daar heel veel fans inmiddels. Een beetje leedvermaak hebben die fans ook als ze zien wat het kleine schatje inmiddels aan onze tuin verbouwd heeft. Ze is namelijk een eigen tuiniers- annex sloopbedrijf begonnen.

Het houdt je jong. En vrolijk! Het leven is weer een groot avontuur. En net als vroeger, toen mijn kinderen klein waren, ben ik ook wel blij als ze er ’s avonds in ligt. Want erg ‘creatief’ is deze tante wel. ‘Mag ik dit niet? Okay maakt niet uit, ik vind wel wat anders.’ Alles is leuk, alles is spelen. 
Ik wilde een blije hond, nou, die heb ik gekregen. 

En dubbel blij ben ik trouwens met alles wat op Van Pup tot Puber staat! Je wilt niet weten hoe vaak ik nog af en toe een stukje opzet om mezelf nog even op de rit te zetten: oh ja… zo kan ik dit doen, of zo…of zo…. Steeds kijken wat het beste bij ons past en wat werkt. 

Het komt goed. Toch?

Wordt vervolgd!