Zomertip

Oh wat waren we weer lui deze vakantie. Twee weken helemaal niets gedaan. Ik kan daar wel aan wennen. Mijn man heeft nog wel wat gewerkt en onze hond bemoeide zich daar erg mee. Nu Lumi ouder wordt kunnen we ons ook meer permitteren en hoeven we er niet meer zo op te letten dat ze met ons een loopje neemt.

Ik prijs mezelf  ieder jaar weer gelukkig dat ik me ooit door een vriendin heb laten overtuigen dat het echt leuk is om je hond mee op vakantie te nemen. Ik zag altijd op tegen de reis, of ze zich niet zou vervelen, of het niet te heet of te hectisch of wat dan ook zou zijn. Maar de waarheid is toch dat ze het fantastisch vindt om mee te gaan. Ze gaat in iedere hotelkamer onderweg lekker slapen, ze ligt gezellig in restaurants onder tafel en laat zich dan wel graag wat toestoppen trouwens, en richt zich volkomen op ons en alles is goed. Wij vinden het leuker met dan zonder haar. 

Om toch nog wat met de hond te doen als het te warm is om echt stukken te lopen, doen we af en toe een spelletje. 
Dit bakjes stapelen is nog in ontwikkeling zoals je ziet, alhoewel ik mezelf wel heel vaak hoor zeggen hoe verschrikkelijk knap ze wel niet is…., maar a la, we hoeven de lat niet zo hoog te leggen, als het maar leuk is. 

En hiermee loop ik meteen maar vooruit op de nieuwe dvd die we aan het voorbereiden zijn, die je de tools aanreikt om je hond op een goede manier allerlei Tricks en Trucs aan te leren. Een dvd voor de professionele, fanatieke clickeraar als wel voor de huis-tuin-en keuken hondenbezitter die het gewoon voor de leuk doet. En…. gepresenteerd door de aller-aller-beste op dit gebied: Brigitte van Gestel.

Ga maar vast sparen……dit wordt een geweldig eindejaars-cadeau!