Zit even blij te wezen

DVD labrador
Heb een klant die een Labradorpupje had gekocht. Hij hoefde van zichzelf niet op puppyles, het was namelijk al zijn derde hond.
Ik drammen.
OK, deed-ie.
Toen dramde ik nog meer dat ie ook wat met zijn hond moest blijven doen maar dat hoefde die hond niet want hij was al zo lief.
Ik nog meer drammen.
Al met al heeft de meneer – niet in de laatste plaats door mijn dvd’s (Van Pup tot Puber, Labrador, Geniet meer met en hond, Kind en Hond en Ton zijn boek Verliefd op Mevrouw de Wit) – de smaak te pakken gekregen! Hij is nu twee keer in de week met G&G en jachttraining bezig. 

EN…… hij heeft het – zegt ie zelf he! – nog nooit zo leuk gehad met een hond!!!!!
Er is een heel nieuwe dimensie bijgekomen zegt hij!!! 

Nou! Zeg zou zelf! 
En daarom zit ik blij te wezen.