Webwinkel Online Video’s

logo dogtime

Heb je geen dvd speler (meer)? Onze videos’s zijn via deze pagina als download te bestellen.
Problemen met bestellen?  Check je spam! Daar wil het nog wel eens terechtkomen. Anders app of mail mij,  dan stuur ik handmatig. 

Toch liever een ‘echte’  dvd?  Die kun je hier bestellen

  • Betalen kan via Ideal of handmatige betaling.
    De link én het bijbehorende wachtwoord om de dvd te kunnen downloaden  worden na ontvangst van betaling per omgaande naar je e-mailadres gestuurd. Als het langer duurt, bel of app mij dan even? Dan is er wellicht iets misgegaan.

Lees ook onze privacyverklaring .

 

Het standaardwerk voor iedereen die een pup aan wil schaffen of een adoptiehond krijgt. Heel informatief en volledig, antwoorden op alle mogelijke vragen die je als (toekomstige) eigenaar hebt. Opvoeding, verzorging, voeding, training, alles komt aan bod.
Alle info over de inhoud vind je hier

 

 

 

 

Wat alle opvoeders moeten weten over kinderen en honden. Het hebben van een hond is voor kinderen van onschatbare waarden. Uit onderzoek blijkt steeds dat die kinderen later empatischer, evenwichtiger zijn. Maar hond en kind moeten zich aan regels houden.  Want bijtincidenten vinden  voor 80% plaats met eigen hond.

Alle info over de inhoud vind je hier

Prijs: € 12,95

 

 

tips&tricks-vod-online

 

This video is subtitled in English. Enjoy!

Leer je hond leuke trucjes met de clickermethode van Brigitte van Gestel. Iedere hond vindt het geweldig met zijn baas bezig te zijn en wat nieuws te leren. Pupjes leren snel en graag, maar je helpt al spelende ook je hond door de puberteit heen.

Alle info over de inhoud vind je hier

Prijs: € 14,95

 

 

 

zwitserse-witte-herder-online

Een mooie, mysterieuze, veelzijdige hond, die graag je beste vriend wil zijn. Een echte herder, die door zijn vriendelijke uitstraling en die lieve uitdrukking veel harten steelt. Een gevoelige hond, die rustige, verstandige leiding nodig heeft en graag weet waar hij aan toe is. Niet echt een hond voor onbesuisde beginners, maar als je er voor gaat heb je de hond van je leven. 

Alle info over de inhoud vind je hier

 

Prijs: 12,95

 

 

geniet-meer-met-een-hond-online

Vervolg op Van Pup tot Puber

Een hond die goede, positieve aandacht krijgt en voldoende mentale uitdagingen kun je overal mee naar toe nemen. Ook een oudere hond heeft dat nodig. Dat kun je gemakkelijk inpassen i9n de dagelijkse bezigheden. Het is wetenschappelijk bewezen, dat mensen die een hond hebben gelukkiger zijn en langer leven.

Alle info over de inhoud vind je hier

 

Prijs: € 12,95

 

 

duitse-herder-online

Waakzame, trouwe, beschermende alles-kunner. De meest geliefde hond ter wereld. Voor veel mensen is een herder DE hond. Je schaduw, de hond die altijd bij je wil zijn, alles wat jij doet op de voet volgt (letterlijk!), bij wie je je veilig kunt voelen. Fantastische eigenschappen, die wel echt heel zorgvuldig en liefdevol in goede banen geleid moeten worden.

Alle info over de inhoud vind je hier

 

Prijs: € 12,95

 

 

 

dogtime-labrador-online

Een van de meest geliefde rassen in ons land. Een lieve sociale gezinshond die eigenlijk alles wel goed vindt. Maar deze ideale alles-doener is ook een en al vitaliteit. Een energieke jachthond, die echt wat te doen moet hebben en mentale en fysieke uitdagingen nodig heeft. Laat hem dus niet achter de kachel liggen maar laat hem doen waar hij goed in is. Hij zal je zo dankbaar zijn!

Alle info over de inhoud vind je hier

 

Prijs: € 12,95

 

 

 

desperate-dogs-online

 

Ben je soms wanhopig van het gedrag van je hond? Dan kun je er zeker van zijn: je hond is dat ook van dat van jou. Er is sprake van een groot communicatieprobleem. Jouw hond probeert je te begrijpen.
Deze her-opvoedingsmethode voor jou en je hond is veilig, en thuis goed zelf te oefenen. Iedere dag een paar keer kort de oefeningen doen, maken in een paar weken een wereld van verschil. Het kost wel inspanning, maar het geeft blijvend succes.

Alle info over de inhoud vind je hier

Prijs: € 12,95

 

 

gedraag-je-online

Gedraag je! het vervolg op de succesvolle dvd Desperate Dogs, gaat nét weer wat dieper op de zaken in. Op Desperate Dogs liet Jeroen Oomen al zien hoe hij problemen succesvol aanpakt. Op deze dvd wordt nog meer duidelijk dat deze methode geschikt is voor praktisch ieder probleem en praktisch iedere hond. Binnen een paar dagen zie je al verandering in het gedrag van je hond.

Alle info over de inhoud vind je hier

 

Prijs: € 12,95

 

 

jack-en-parson-russel-online

Ontzettend populair en echt om van te houden:
de Jack Russell en zijn grotere broertje de Parson Russell Terriër.
Vrolijke, onvermoeibaar makkertjes, van een lekker formaat, die echt alles leuk vinden. Echt een hondje dat uitdagingen nodig heeft!

Alle info over de inhoud vind je hier

 

Prijs: € 12,95

 

 

 

Rottweiler-online

Niet bepaald voor beginners, de Rottweiler. Speels, zelfverzekerd, betrouwbaar, eerlijk en fysiek en mentaal sterk….het gaat allemaal op voor deze stoere binken. Een fantastisch ras, alleen voor de allerbeste baas. Misschien daarom wel een van onze best verkopende video’s.

Alle info over de inhoud vind je hier

 

Prijs: € 12,95

 

 

 

chihuahua-online

Een Chihuahua is een complete hond

We zochten – en vonden eigenaren die inzagen dat hun Chihuahua meer is dan een accessoire. Het is een echte hond die heel intelligent is en veel uitdaging en positieve aandacht nodig heeft.

Alle info over de inhoud vind je hier

 

Prijs: € 12,95