VERLIEFD OP MEVROUW DE WIT lekker in prijs verlaagd!

En? Hoe gaat het? Hou je de moed er een beetje in?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel behoorlijk wat moeite heb met al die restricties. Dingen die je moet, dingen die je ‘mag’, (‘u mag hier een mandje pakken, u mag hier achter de streep wachten’) en dingen die je allemaal vooral niet mag. Al dat afstand houden, ik krijg er wat van.
Ja ik weet het wel, we mogen niet klagen en zo, maar dat lucht ook wel eens lekker op. In het voorjaar had ik er niet zoveel moeite mee, zoals iedereen denk ik. Het weer werd alsmaar lekkerder dus we wilden sowieso graag meer naar buiten, en in het zonnetje met een coffee to go hadden we toch allemaal het gevoel van ‘wir schaffen das’. Nu, aan het eind van het jaar, heb ik meer het idee dat we allemaal een beetje op ons tandvlees lopen. 

 

Maar goed, genoeg gepiept,
ik richt mij maar vooral op het zonnetje in huis, onze Suus, die ervoor zorgt dat we ons
a) noooooooit vervelen en
b) meeeer dan genoeg buiten komen en in beweging blijven.

En iedereen die een hond heeft zal dit beamen: iedere hond is eigenlijk een reddingshond.

Dus gaan we de komende tijd maar weer lekker de paden op de lanen in, doe ik af en toe nog een laffe poging om Suzie te laten apporteren, en maken we het thuis extra gezellig. 

 

 

Van dit werk dus. Met een boek, warme chocolademelk,  hapjes en zoveel mogelijk liefs.

.         

En waar wil je nu liever over lezen dan over de liefde van je leven, of die nou een mevrouw of een meneer is, wit, bruin, zwart, gespikkeld of gevlekt? Een hond is een bron van plezier (en ergernis soms!) en je krijgt er nooit genoeg van. 

Of je nu een volwassen hond hebt die zich als een keurig en volwaardig lid van het gezin gedraagt, of nog een pup die overal nog een puinhoop van maakt, met Verliefd op mevrouw De Wit kom je aan je trekken. Het is hilarisch, herkenbaar, persoonlijk en boordevol liefde en je hebt er ook nog wat aan qua opvoeding van je eigen hond. Bij de derde druk hebben we het wat dat betreft nog helemaal up-to-date gemaakt. 

En…..
wegens Corona- en Kersttechnische redenen is dit leuke boek nu in prijs verlaagd!!!, dus ik zeg, sla je slag.
Het boek kost nu nog maar 14,95! Inclusief alles. 
Hier bij Dogtime, maar ook je (online) boekwinkel kan het je sturen. 
Bestellen bij mij kun je hier. Als je er bij ‘opmerkingen’ bijzet voor wie het is, laat ik de auteur er wat inschrijven.
Kerstig he? 

En dan nog een woordje van troost voor die kindjes die ook dolgraag een hondje zouden willen, vooral nu je zoveel thuis van school bent: jouw tijd komt nog wel.

 

Een hond kost heel veel tijd en heeft veel aandacht nodig. Daar heeft ie recht op en hij verkommert in zijn eentje. En als je straks gewoon weer naar school bent en er moet gewerkt worden voor de kost, dan is dit nu niet een goed moment om een pupje te nemen. 
Maar voor jou heeft mijn leuke en getalenteerde vriendin Myrna van Studio Pets een hele winkel vol hondjes en poesjes te koop, waar je naar hartelust mee kunt spelen. Ze zijn zo mooi en lief  en net echt….. zoals Flo, haar ienie mini poedel, die ook echt bestaat, dus misschien is dat een optie?

 

Dus in plaats van
HO HO HOmoeten we nu dan maar liever
HUP HUP HUP
tegen elkaar zeggen.
Houd de moed erin en laten we met elkaar gauw een beter jaar ingaan!

FIJNE FEESTDAGEN ALLEMAAL!
EN EEN GOED EN GEZOND 2021