Verliefd op Mevrouw de Wit

Ton Verlind is verliefd op Mevrouw de Wit

Dogtime Boek Verliefd op mevrouw de WitKomt deze hond u bekend voor? Dat kan best. Dit is Lumi.

Journalist Ton Verlind is de baas van Lumi, alias Mevrouw de Wit en hij is ook mijn man. U begrijpt, in dit geval zit die verliefdheid mij niet in de weg!

Veel van wat wij meemaakten bij het maken van de Dogtime DVD’s, gaandeweg geleerd hebben en wat er allemaal mis is gegaan in de opvoeding van Lumi beschrijft hij in dit boek. Herkenbaar, vaak hilarisch en ontroerend, vertelt het over hondenopvoeding, vriendschap, trouw en de perfecte partner (dat is zij dus!). Op de Dogtime site staat een mooi interview met Ton hierover.

Vanwege de speciale band die ik heb met de auteur wil hij wel de via Dogtime aangeschafte boeken speciaal voor u signeren!! Op het bestelformulier is plaats om uw wens te vermelden. Het boek is vanaf ca.15 maart leverbaar. U betaalt maar 1 euro verzendkosten, de rest neem ik voor mijn rekening. U moet het boek namelijk echt lezen!

Ontzettend veel plezier er mee,

hartelijke groet,

Letty (Verlind) van der Geest

 

De mens achter de hond

Dogtime DVD Van Pup tot PuberIedere hondeneigenaar zal weten hoe je voortdurend met jezelf geconfronteerd wordt als je met je hond aan het trainen bent. Ik vind het altijd erg interessant te zien bij mezelf, en bij anderen, hoe moeilijk het kan zijn om je eigen gedrag onder ogen te zien, consequent te zijn, of bijvoorbeeld ‘nee’ tegen hem te zeggen. Hoe vaak zeg je niet ‘ja maar hij bedoelt het niet zo en thuis doet-ie dit nooit!’ In feite leiden hondeninstructeurs mensen op om met hun hond om te gaan. Ingewikkeld werkje, dat veel honden- en mensenkennis vereist.

Als u meer van hondengedrag en dus ook mensengedrag, wilt weten, kijk dan of het KynoCongres wat voor u is. Het gaat over het opvoeden van puppy’s, van hulphonden, de relatie kind en hond, en nog veel meer.

Als professional, maar ook als je – net als ik – het gewoon leuk vindt steeds wat bij te leren is het een interessante dag. Op de site van Kynotrain kunt u er alles over lezen en daar kunt u zich ook inschrijven. Het is op 21 mei, in het Congrescentrum in Lunteren.

Ik ga zeker, dus misschien zien we elkaar!

U krijgt na afloop overigens een goodybag (doggybag in dit geval), waarin o.a. een Dogtime verrassing tegen zult komen.

 

Dogtime ook op Facebook. Worden we vrienden?

Interesse in onze nieuwsbrief?
Hier staat te lezen hoe je geheel vrijblijvend abonnee kunt worden