TIPS & TRICKS

This album is also available with English subtitles. Go the the Webshop to download your copy. 
Zou jij het ook leuk vinden als je pupje uit zichzelf naar zijn mand ging? Wil je ook een hond die z’n eigen speelgoed op kan ruimen, basketballen, skateboarden, schaaltjes stapelen, dobbelen of deuren open en dicht doet? Misschien wil je je vrienden verbazen met een hond die je een tissue aanreikt als je verkouden bent, je sokken uittrekt, zijn pootjes netjes over elkaar doet, achteruit kan lopen, een mooi schilderij voor je maakt of bij ‘pief, paf, poef’ dood neer valt? Kan hoor!
HIER ga je meteen naar de Webwinkel voor een dvd, en HIER kun je hem ook downloaden. 
Op deze dvd laat top-instructrice Brigitte van Gestel stap voor stap zien hoe dat moet. Iedere hond, van elke leeftijd kan dit leren en vindt dit geweldig.

 

Brigitte van Gestel

Je leert het van de beste. Brigitte van Gestel is niet alleen zelf meermalen kampioen Dogdance, ‘Healwork To Music” en Obedience met haar honden, ze is een uiterst ervaren lerares. Ze leidt blindengeleide- en hulphonden op en honden voor autistische kinderen. Ze geeft workshops in binnen- en buitenland. Haar methode is helder, vriendelijk en haar missie is, net als die van mij, dat het belangrijk is om iedere hond, altijd, fysiek EN mentaal uitdagingen te bieden. Je geniet daar allebei van en het is goed voor de band tussen baas en hond.  

 

 

  Leuke recensie uit De Telegraaf :

Telegraaf Tips & Tricks 23.11