Reacties

 

DVD Van Pup tot PuberOver  Van Pup tot Puber – dubbel dik en compleet vernieuwd:

“Dit is echt een TOP Dvd, waarin alle facetten van het houden van een hond aan bod komen. Ik heb al 17 jaar een hond, maar zelfs voor mij biedt deze DVD heel veel nieuwe gezichtspunten. Absoluut de moeite waard dus om aan te schaffen. Bedankt voor alle mooie nieuwe inzichten.”

“Een klein meesterwerkje. Zoveel uitgebreide informatie hoor of zie je nergens. Wat een rijkdom aan kennis, dank je wel!”

“Inhoudelijk zo treffend, duidelijk, ongelooflijk leerzaam voor de pup-eigenaar. Maar ook iedere andere hondenbezitter wordt weer even wakker geschud. Een aha erlebnis! Maar dat niet alleen, naast alle duidelijkheid, wat een prachtbeelden, wat een treffende opnames, zo natuurlijk. En ook de indeling van de dvd’s, mooi hoofdstukken zie op zich staan. Ik ga hier nog veel naar kijken.”

“Dank je wel voor de snelle verzending. Gisteren hebben we het 1e deel gekeken. Wat een fijne, heldere uitleg.  Geweldig beeld ook  uit de Ardennen. Onze vakantieplannen voor volgend jaar zijn duidelijk: op naar de Ardennen voor de Roedelmethode. Vanavond kijken we verder. Dank jullie wel. Niet alleen is de dvd mooi en leerzaam, de liefde voor honden spat van het scherm.”

Cover T&TOver Tips & Tricks:

“We hebben er een nieuwe verslaving bij! Ontzettend leuk om met onze Bob te spelen want was is hij trots als hij weer wat nieuws kan”

“Heel duidelijk en ‘real time’ uitgelegd. Ik vond het een eye opener hoe snel ons hond iets kan leren en hoe leuk ze het vindt. Maar goed dat je kunt zien dat het met kleine stapjes gaat”

“Als ik geen tijd heb om lang te wandelen kan ik mijn hond toch tevreden maken door even tien minuten gericht met hem te spelen. Wat positieve aandacht toch doet….”

“Wij hebben zelf ook al nieuwe trucs bedacht maar we kijken ook uit naar een vervolg!”

“Dat Django nu zelf zijn eigen spullen opruimt vinden wij een uitkomst! de kinderen volgen zijn voorbeeld! hahah!!!”

Over de Zwitserse Witte Herder:

“Ik heb twee uur aan een stuk geboeid gekeken,. Niet een keer heb ik mij verveeld of was ik teleurgesteld”

“Er was ons gezegd dat een Witte Herder een echte gemakkelijke hond was. Maar we horen op de dvd toch wel andere geluiden. We houden van onze pup en doen hem nooit weg maar we zijn wel gewaarschuwd! Nog beter opvoeden dus!”

“De dvd van de witte herder is in één woord geweldig, heel erg mooi hebben jullie een hoop over dit ras in beeld gebracht. Ik ben nog steeds trots dan ik zo’n witje bij me heb!!”

“Toch weer veel nieuws gezien. Eerlijk gezegd zien we nu pas wat we in huis hebben! Heeft ons erg gemotiveerd om meer met onze hond te gaan doen. Dank je wel!”

“Zoveel te zien, we hebben hem al drie keer bekeken en nog zien we steeds nieuwe dingen. Een lach en een traan trouwens!”

“Niet alleen voor eigenaren van een ‘Witte’ leuk en leerzaam, eigenlijk zit alles hier in dat iedere hondeneigenaar moet weten. Chapeau!’

‘De Zwitserse Witte Herder dvd is werkelijk waar fan-tas-tisch!. Zo herkenbaar en we hebben ook weer zoveel geleerd er van! Heel erg aanbevolen!”

“zo leuk om te zien wat deze hond allemaal kan! we kunnen niet wachten tot ie komt!’

 

Over KIND EN HOND:

“Ik wilde even laten weten dat de kinderen de dvd Kind en Hond helemaal achterelkaar gekeken hebben. Ze hebben er heel veel zin in en dankzij jullie dvd leren ze iets over honden opvoeden, want ze erover laten lezen werkt niet zo. Fantastisch.”

“Ik heb voor mijn dochter en schoonzoon en hun zojuist geboren baby de Kind en Hond dvd gekocht. Ze denken er zo gemakkelijk over, maar er kan echt niets verkeerd gaan, met een hond en een kleintje in huis. Erg goede dvd, we zijn er allemaal heel erg blij mee.”

“De dvd Kind en Hond is gisteren aangekomen. Ons jongste dochter (6j) heeft er heel aandachtig naar gekeken. Ze heeft er zeker iets van opgestoken. Wat ze heeft opgestoken, is ze haar papa gaan vertellen.”

“Als Voorzitter/trainer van de Helmondse Hondensport vereniging krijg ik bijna dagelijkse vragen en berichten over dit zwaar onderschat onderwerp. Hopelijk kan ik met deze dvd de cursisten beter bereiken want vaak worden onze waarschuwingen maar weg gewimpeld!”

“Met heel veel plezier en tot mijn verbazing heeft mijn zoon Kind en Hond (vaak) bekeken. Hij vond het heel leuk om naar de hondjes en de baasjes te kijken en te zien wat ze allemaal leren. Uiteraard heb ik meegekeken. De tip bij ‘Wat doe je als een hond die je niet kent op je afspringt? hebben we ons helemaal eigen gemaakt. 
Dank nogmaals voor de dvd!!”

“Kind en Hond heb ik met veel plezier bekeken. Op nummer 1 staan duidelijk de  “praktijktips”, als het gaat om favoriete momenten, maar ook het item met/over de aanstaande vader vind ik erg goed. Ik ben benieuwd hoe het opgepakt wordt door kinderen dus ik wil er eigenlijk een paar stukjes van aan kleintjes laten zien.”

Over VAN PUP TOT PUBER:

“Ik wil je laten weten dat we ontzettend veel hebben geleerd van van pup tot puber. Wij zitten nu met onze Zwitserse Witte herder pup (4 mnd) op de pupcursus waar ze op precies diezelfde manier te werk gaan. Ons witje is de slimste en dat komt natuurlijk omdat wij dankzij de dvd al vele “hulpen” hebben aangeleerd.”

“”Van Pup tot Puber” is echt een super handige dvd. Als je alles ziet en hoort wat je van tevoren al gelezen hebt, blijft het extra goed hangen. De dvd heeft een positievere insteek dan veel boeken, nu kijk ik juist ontzettend uit naar een puppy in huis, terwijl ik me ook goed voorgelicht voel en weet waar ik voor op moet passen. “Geniet meer… met een hond!” was ook heel interessant, ik ben door beide dvd’s heel erg enthousiast geworden!
Vriendelijke groet, Kim”

“Dierenkliniek Brandts
De DVD (Van Pup tot Puber) is erg duidelijk. Is wel voor iedereen begrijpbaar.
Het is gat in de markt voor de “drukke” honden eigenaar van tegenwoordig.
M.vr.gr. Peter & Sandra”

“Hoi Letty, Heel veel plezier gehad met het bekijken van de dvd’s wij hebben er erg veel van geleerd. Aangezien het onze eerste hond is ( Labrador ) bekijken wij de dvd’s regelmatig.
Met vriendelijke groet,Fam. L”

“Mireille: Ik vind van Pup tot Puber een leerzame dvd en zal hem nog wel een aantal keren bekijken voordat onze pup in huis is.”

“Andre: De pup die ik eind juli krijg is een Berner Sennen reu en is dan 8 weken oud.
De dvd heb ik enige malen bekeken en ik kan zeggen dat ik de dvd qua inhoud als presentatie zeer instructief vind. Heel leerzaam.”

“Elly: ook leerzaam voor de kids!!!
We hebben van pup tot puber en die vonden we erg goed, en ook heel duidelijk voor de kids ( 8 en 12 jaar ). Ninette Haitsma heeft ook een erg leuke manier van vertellen.”

“Lydia: Zien is anders dan lezen!!”

“Hallo Letty, Ik had zo’n automatische mail verwacht dat mijn bestelling in behandeling is.
Wat leuk dat je dit persoonlijk behandelt en bericht!
Ik ben al flink aan het lezen op internet en boeken om mij voor te bereiden. Mijn vriend waarmee ik samen woon heeft dyslectie en is dus iets minder enthousiast over het lezen. Het kost hem veel tijd en energie. Jouw dvd  Van Pup tot Puber is dus de perfecte oplossing! Ook is het “zien” anders dan lezen, dus voor mijzelf is het natuurlijk ook niet verkeerd. Natuurlijk gaan we ook naar puppytraining, maar ik wil zoveel mogelijk kennis opdoen en dit dan combineren.”

“Frans en Joyce:  Wat zijn wij blij met van Pup tot Puber en Kind en Hond. het is al onze tweede (eigen) hond maar je vergeet toch veel en alles is opeens heel anders. Alle valkuilen van de opvoeding worden op de dvd’s besproken en we herkennen ze nu sneller en kunnen als gezin elkaar ook erop aanspreken en helpen.”

“Hallo Letty,
ik heb net je site ontdekt en ik vind het echt een gat in de markt.Ik heb al jaren honden en ook altijd cursussen gedaan, en boeken gelezen, maar nu ik weer een nieuwe hond heb met zijn eigen specifieke eigenaardigheden, heb ik erg veel steun gehad aan je dvd’s Van Pup tot Puber en Labrador. Ik wil ook graag Kind en Hond bestellen, omdat mijn gezin jouw opvoedtips niet van mij aanneemt maar wel als ze het op de dvd’s zien!”

 

Over de CHIHUAHUA:

 “Ik heb genoten en inmiddels al 3x gekeken. Krijg er geen genoeg van ik zie mijn Chi hierin met haar kuurtjes.”

“Heb de Chihuahua dvd vanmiddag bekeken met een paar kids. 1 van 6, 1 van 7, 2 van 10 en 2 van 11. Jongens en meisjes. We vonden hem allemaal SUPER.”

“Sandra: moet eerlijk zeggen chapeau hoor, erg informatief ook.”

“Carla: heeeeel leuk, zit goed in elkaar.”

“Wim: We hebben hem al bekeken en mijn vrouw en ik zijn er helemaal weg van.”

“Jolien Schat: Dank voor de Chihuahua  DVD, hij is leuk geworden en gelukkig met het accent op wat ze nog meer kunnen behalve aangekleed worden.”

“Arend en Sacha: Super super leuk is die! we hebben gisteravond meteen gekeken en wat ziet ie er geweldig uit. Heel veel werk gemaakt, ook van de vormgeving, en qua inhoud heel informatief en onderhoudend. Heel erg leuk we gaan zeker nog vaker kijken.”

“Paulien:  Ik heb de hele DVD gezien en ik vind hem fantastisch!!!!!! Heel veel informatie en wat je beter wel en niet kunt doen. Ook heel mooi helder beeld. Ik vind het een aanwinst voor de Chihuahua populatie. Er is nog veel te weinig op dit gebied.”

“Chantal: De Chihuahua is inderdaad een ECHTE HOND! Blij dat dit nu eens getoond wordt. Hahahah!!!”

“Annemarie Ik zie dat er over de hele wereld naar de promo gekeken wordt via YouTube! De Chihuahua is echt de leukste hond van de wereld!”

“Ik wil gewoon even zeggen dat ik ook heel erg geniet van de filmpjes die er steeds bijkomen op het Dogtime Televisiekanaal! Annelies”

 

Over GENIET MEER MET EEN HOND:

I”k vind de dvd’s die ik van je heb tot nu toe heel interessant. Ik kijk ze met plezier en zo heb ik ook deze dvd, Geniet Meer,  bekeken. Ik vond het leuk om te zien hoe o.a. de professor met zijn honden omging, hoe anderen hun hond overal bij betrekken, en hoe je je hond bezig kan houden tijdens de wandeling.”

“Geweldig de dvd, (Geniet meer…!) vooral over de bezigheidstherapie voor onze Maddy met de Kong produkten, werkt geweldig in de bench. Josie”

“Leuk dat ik via de Gooi- en Eemlander je DVD Geniet meer met een hond! heb gewonnen!! We krijgen deze week ons nieuwe pupje en hoewel het onze derde hond is, is er altijd wat bij te leren. We hebben thuis allemaal genoten van de DVD en zullen hem zeker nog vaker bekijken. Nogmaals Dank! Anita en Harm”

“Ik ben enorme fan van je dvd’s, ik heb ze bijna allemaal nu! Van elke dvd leer ik weer wat bij. Als je het ziet worden dingen duidelijk! Ik heb net naar Geniet Meer gekeken en ik heb erge zin om met Jack weer wat meer te gaan doen. Hij verveelt zich denk ik… Andrea van V”  

“Hans, Hoi Letty!  Samenwerken met honden is voor mij één groot feest, en alle energie die je er zelf insteekt, daar krijg je zo ontzettend veel voor terug ! Jammer dat niet meer mensen dat beseffen, eigenlijk zou iedere hondenbezitter uw DVD Geniet meer…moeten bekijken.”

“Beste Letty, we hebben al heel lang honden waar we heel actief mee zijn maar je hebt toch ons weer verrast! De tips en verhalen op de nieuwe DVD Geniet Meer…. waren een echte eye-opener en hebben ons weer gestimuleerd meer met onze hond te doen. We gaan hem zeker nog een paar keer bekijken, er zit zoveel in!  Mary”

“We vinden ze erg leerzaam. De manier waarop alle onderwerpen worden behandeld spreekt ons zeer aan: rustig gefilmd en op een duidelijke manier gebracht.Hondvriendelijke groeten, Duska “

“Hans: Leuk om persoonlijk contact met je te hebben. Ik ben erg blij 😀 met de dvd’s. Hoe meer ik zie, hoe meer ik begrijp. Dank je wel voor de aandacht!”

“Martine, : Ik wil graag alles doen om hem zo goed mogelijk op te voeden en een fijne band op te bouwen. Momenteel heb ik zo ongeveer alle boeken van Martin Gaus gelezen:), echter…mijn man is dyslectisch (dus leest niet graag:) en de jongste 2 kids (4,5 en 6) zijn nog te jong om te lezen. Ik hoop dat zij met de DVD’s meer begrijpen over het gedrag van een hond en hoe hiermee om te gaan om problemen in de toekomst te voorkomen.”

“Ilona: Ik heb al 25 jaar honden maar ik ben toch weer extra gemotiveerd en geinspireerd.”

“Na het bekijken van Kind en Hond zijn we zo enthousiast geworden dat we ook Geniet meer met een hond en Desperate Dogs aangeschaft hebben. We waren ongemerkt toch wat ingedut! Het is heel leuk om weer wat meer met onze hond bezig te zijn (ook onze kinderen doen weer meer met hem), en daarom wil vooral Dex je een poot geven! Groeten van Dex en Aad.”

“Ik heb enorm genoten van al de mensen die op zo’n actieve en enthousiaste manier met hun hond bezig zijn. Verder heb ik ook goed gekeken naar de manieren waarop de honden werden gemotiveerd om te leren en te trainen en daar kan ik met mijn eigen hond wel wat mee.”

“Huub: We hebben weer genoten van je dvd!!! (Geniet meer! ) Ontzettend leerzaam en hele leuke beelden. Ik ben een grote fan van Ninette Haitsma en mijn ouders hebben een Drentsche patrijs van nu 3 jaar oud, dus het stuk over Hunter was heel erg herkenbaar, haha! Groeten.”

“Beste Letty,De jachttraining enzo was het leukste aan de dvd Geniet meer met een hond. . Dit is omdat ik graag met mijn hond dit zou willen gaan doen.”

“Je hebt me zo gemotiveerd met die dvd dat ik besloten heb ook meer van mijn teckels te gaan genieten. Eens kijken hoe het met hun jachtinstinct is en of ik ze wat kan leren!”

“Geweldig dat interview met Professor Smalhout. Ben al jaren een fan van hem. Het stukje met de spelletjes in het bos vond ik ook heel leuk. Laat mijn hond nu ook “speuren” in het bos.”

“…Ook de raadgeving van Ninette Haitsma bij de pup is heel leerzaam en erg leuk om te zien hoe snel het allemaal werkt. Veel leuker dan alleen uit een boekje.”

“Ik kreeg in elk geval veel zin om weer nieuwe dingen te gaan proberen. Dirk”

 

Over de ROTTWEILER:

“Ik was heel verrast met de Rottweiler DVD. Ik heb al mijn derde Rottweiler dus al geroutineerd, maar je hebt me toch dingen laten zien die voor verbetering vatbaar zijn. Ook ben ik meer geïnspireerd om wat meer met mijn hond te doen. Complimenten! Ieder ras zou zo’n DVD moeten hebben!”

“Karel F.:  ik ben van plan een Rottweiler te kopen maar ik  wist niet of het wel de goede hond voor me was. Ik heb je dvd wel vier keer gezien en zie er nog steeds nieuwe dingen in! Ik denk dat ik er voor ga, dank je wel!!!”

“Hoi Letty, de Rottweiler DVD overtrof onze verwachting. Er wordt een goed beeld geschetst van het ras, en is leuk om naar te kijken. Verder moest ik nog een beetje glimlachen om je voorwoord wat in de hoes zat… Ook ik vind het wel eens moeilijk om heel streng en consequent te zijn, maar omdat ik zo graag een Rottweiler wil houden, zal ik het toch moeten doen! Kortom, ik ben versterkt in mijn voornemen om met mijn hond Max van 10 maanden ter zijner tijd IPO te gaan halen! Gr., Andrea “

“Beste Letty, onze complimenten voor deze fantastische dvd. (Rottweiler) Voor het eerst een reëel beeld van dit ras, met alle voors en tegens. Een aanrader. Heel erg goed, leerzaam, motiverend en inspirerend. Thea”

“Prachtige dvd,  ik wou dat ik hem 5 jaar geleden al had kunnen kopen. Onze hond is inmiddels 5, vandaar.”

“van Ger: Vandaag de dvd (Rottweiler) in goede orde ontvangen. Een zeer instructieve en duidelijke dvd.”

“Zoals deze pup gesocialiseerd wordt zou iedere pup eigenaar moeten zien. Wat legt Jeroen Oomen het goed uit zeg.”

 

Over DESPERATE DOGS en GEDRAAG JE!

“Van Astrid: In mijn instructeursopleiding bij Martin Gaus zag ik stukken van Desperate Dogs. Ik heb hem aangeschaft en ondanks dat ik al 12 jaar met hondenopvoeding te maken heb, heb ik weer heel veel geleerd. Met name hoe labrador Meg veranderde, ontroerde me enorm.”

“Ik kan u verzekeren dat er een moment geweest is dat het bijna niet meer leefbaar was om met Frodo het huis te delen.  Jullie DVD’s hebben echt geholpen. En kijk, de weg wàs lang maar het was waarlijk méér dan de moeite waard !”

“Het kan misschien andere hondenbezitters aanzetten om ook de boeiende weg te gaan van het goed opvoeden van hun hond. Sleutelwoorden als : veel geduld en liefde, hoop, respect voor het dier, een consequente maar tegelijk rustige aanpak en – vooral – goede raadgevingen (zoals van jullie) zijn hier op hun plaats. Groetjes, Susanne en Michel”

“Verplichte kost voor iedere nieuwe hondenbezitter!”

“Hoi Letty, Desperate Dogs heb ik vanmiddag gekeken en heb met volle teugen zitten genieten. Vond vooral het verhaal van Meg heel tof, want dat meiske deed zo haar best en die hond wil zo graag. Echt geweldig. Ik moet die man ook eens over de vloer hebben! Ik ga dadelijk meteen wat met mijn vier donderjagers van honden uitproberen want de adviezen zijn praktisch en handig. Echt een succesformule hoor!
Groetjes van Nique  (Hoofdredacteur Hart voor Dieren)”

“Ik ben echt super enthousiast! Alles wordt erg goed uitgelegd en het is niet alleen leerzaam om te kijken, maar ook heel erg leuk. Je krijgt er veel inspiratie door en je krijgt heel veel zin om aan de slag te gaan met je hond. Niets dan lof over de dvd’s! Ik ga ze zeker aanprijzen bij andere mensen met ‘probleemhonden’!  Gr. Bregje”

“Met Max ging het even niet zo goed, 9 maanden nu en het schattige is er opeens af! We hadden toch consequenter moeten zijn. We zijn vorige week begonnen met heropvoeding aan de hand van Desperate Dogs aanwijzingen en we merken meteen verschil. Danique en Hans (en kinderen)”

“Dag Letty Ik heb net drie van de Dogtime dvd’s gekocht en bekeken en ik vind het echt een uitkomst. We hebben een boxer, een schat van een beest van anderhalf, maar we hebben er onze handen vol aan. We hebben met de kinderen gekeken en we zijn zo enthousiast geworden! We zitten ook op een hondenschool en de adviezen zijn niet veel anders, maar door het te zien snappen we het nu opeens beter!  Noortje en familie.”

“Ik raad je dvd’s  ook mijn cursisten van de hondenschool aan. Het is waardevolle extra informatie voor iedereen. Gr. Judith”

“Jeroen Oomen heeft bij ons een diepe indruk gemaakt. Geweldig hoe hij snel door heeft wat er allemaal fout gaat en hoe hij op een rustige, vriendelijke en zeer enthousiaste manier de zaak aanpakt.”

“Frans en Anja: je hebt ons overtuigd: we hadden ons er bij neergelegd dat onze Beagle toch niet zou luisteren (zei de fokker al), dus hij gaat nooit los….maar met de aanwijzingen van de twee Desperate Dogs en Gedraag Je! dvd’s zijn we nu toch goed op weg om er een normale, goed gehoorzame hond van te maken! Wie had dat gedacht! Bedankt!”

“Annelies:  ik heb bijna al je dvd’s, ook van de rassen die ik niet zelf heb (Labrador hebben we). Je kan overal wat van leren! Onze Jonas is nu 4, maar haalt af en toe streken uit, dan moeten we weer even de puntjes op de i zetten (Desperate Dogs en Gedraag Je kijken we dan! erg leuk hoor)en dan krijgen we weer zin om wat consequenter naar hem toe te zijn. Dat werkt dan wel weer goed .”

“Hallo! Ik heb gekeken naar ‘desperate dogs’ en ‘gedraag je!’. Leerzaam en hilarisch. En ze inspireerden bij mij de gedachte ‘Als dat met die honden lukt moet ik dat met mijn hond toch ook kunnen’.”

“Goedenavond Letty, Bedankt voor de snelle service en je spontane reactie. Ik heb de DVD’s (Desperate Dogs en Gedraag Je!) een paar keer gezien bij de Instructeurs cursus I & II bij Martin Gaus in Lelystad. Ik heb hem nu aangeschaft om hem ook met mijn man te kijken. Ik vind dat de filmpjes met Jeroen Oomen heel duidelijk zijn. Gr. Debby “

“Alfons: Desperate Dogs,
Wat een prima dvd! Het is onthutsend toepasselijk….Er moet hier ook heel wat gebeuren en ik hoop dat we er uitkomen.”

“Hoi Letty,  De dvd (Desperate Dogs) was erg interessant om te kijken. Echt mooi om te zien hoe de mensen hard aan het werk gaan met hun hond i.s.m. Jeroen en dat deze mensen aan het eind echt gelukkig zijn. Het proces van training is goed te volgen wat erg mooi is, vooral het stuk van de uitvallende Duitse Herder vind ik erg mooi om te zien! (Komt me bekend voor…!!!)Groetjes Miranda”

“Anne-Marie, over Gedraag je! is een buitengewoon leerzame dvd voor beginnende en ervaren baasjes. Deskundig advies door Jeroen Oomen, die aangeeft op welke problemen we kunnen stuiten met onze honden, en daar een speelse en duidelijke oplossing voor geeft. Je krijgt meteen zin om met je eigen hond aan de slag te gaan!”

“Anne: (eigenaresse van Diesel – DVD Gedraag Je) Niet te geloven hoe Diesel blijvend veranderd is. Gisteren stond ik buiten met andere honden en mensen. Hij bleef rustig ging niet spelen met de honden en was lekker ontspannen! Heerlijk! Jeroen en Letty enorm bedankt!  Het blijft me nog steeds verbazen.”

 

Over de DUITSE HERDER:

“Vooral het eerste stukje van de Duitse Herder-pup blijft geweldig om te zien natuurlijk. De trainingen vind ik ook erg interessant.
De dvd heeft me in ieder geval weer een stuk verder gebracht en was erg leuk om te kijken. Bedankt en groetjes, Patrick (Belgie)”

“hai letty
ik vond het een erg leuke dvd, over De Duitse Herder! we hebben er met plezier naar zitten kijken en ook nog wat van geleerd zodat als straks onze pup komt wij een klein beetje weten hoe we daar mee om moeten gaan. groetjes, nel en rob”

“Ik wou je nog laten weten dat we de DVD’s (Van Pup tot Puber en Duitse Herder) goed ontvangen hebben. We hebben ze al bekeken. We vinden de dvd’s een grote houvast! Gr. Isabel (België)”

“Beste Letty, Omdat we na jaren weer een pup wilden en we aan het rondkijken waren, hebben we eerst de Labrador DVD bekeken, toen daarna de Duitse Herder dvd ook. Nu de Van Pup tot Puber om de boel even op te frissen want je weet opeens niets meer…! Voor onze kleinkinderen de Kind en Hond gekocht en omdat we erg de smaak te pakken hebben bestellen we nu de twee laatste ook maar. Want van de fouten van een ander kun je veel leren. Nu de pup nog!”

“We twijfelden over een Duitse Herder of een Rottweiler. We hebben toch voor de Duitse Herder gekozen, na het zien en bestuderen van deze dvd’s wisten we het zeker. Bedankt!”

“Ik weet nu dat je een Duitse Herder het herderen eigenlijk af moet leren. Daar was ik nooit op gekomen. we gaan hier nog vaak naar kijken. Heel leerzaam!”

 

Over de LABRADOR RETRIEVER:

“Peter – Belgie:De DVD (Labrador) bevat vele praktische informatie en is ook leuk om te zien. Bedankt. De pup kan komen!!!”

“Het was een zeer fijne dvd, (Labrador Retriever) zeker leerzaam als je juist een pup koopt, maar ook als je al een oudere hond hebt. Je leert altijd wel bij, hoe het moet of beter kan. Zo had ik die dvd al wat liever gehad als hij pup was, dan kon ik hem sneller beter trainen, denk ik.
Piet (België) (16-2-09)”

“René
We hebben de DVD’s Van Pup tot Puber, De Labrador Retriever en Kind en Hond uitvoerig en meerdere malen bekeken. We vonden ze heel erg leerzaam en ook gewoon ontzettend leuk om naar te kijken.”

“Beste Letty,
We hebben naast de Labrador DVD de DVD Van Pup tot Puber ook genomen en ja je hebt gelijk , er valt ook daarvan nog genoeg te leren of opgefrist te krijgen.”

“Heel fijn was het om gister na een “mislukte” wandeling met puber Labrador Ceska naar de dvd te kijken en te zien dat het geen zin heeft om een weggelopen en afgeleide jonge hond bij je te roepen. Kijk dat ik er niet als een dolle achter aan moet hollen dat wist ik wel, maar dat ik mijn keel niet meer schor hoef te roepen is toch erg prettig om te weten, en te leren dat dit gedrag bij een jonge hond hoort. Hoe lastig soms ook haha. Groetjes Ellen”

“Dag Letty, Heb genoten van de dvd. Had deze dvd graag gehad bij de komst van mijn honden. (Labradors) Je kunt inderdaad nog zoveel boeken lezen, als je het ziet onthoud je het veel beter. Vooral de tips bij de komst van de pup, de bench en het speelgoed zijn erg waardevol. (vooral de Kong speeltjes).  Heb de dvd al aangeraden aan toekomstige pupeigenaren en zal dat blijven doen.Groeten van Mariette”

 

Over de JACK & PARSON RUSSELL:

“Ik woon nu in een apartementje met 2 kamers en 1 hal samen met mijn vriend,dus niet de goede omgeving voor een Jack Russell. Zodra we over +2jaar een huis kunnen kopen en alles op orde hebben dan nemen we een Jack Russell.  Zodoende kwam ik op deze site;mijn complimenten daarover!! Zonder na te denken heb ik meteen de dvd Jack&Parson Russell terriër besteld.
En nu na het gekeken te hebben heb ik de dvd Pup&Puber ook besteld.
Hartstikke bedankt voor de enorme leer- en kijkplezier die ik vanmiddag hieraan beleefd heb!!”

“Ik zal je op de hoogte houden tegen de tijd dat we een nieuwe hond nemen. Het wordt zeker een Parson Russell. Vooral nu we weer de dvd bekeken hebben. Ze zijn zo vrolijk, ondeugend en houden je fit 🙂 Marjo en Margriet”

“Prachtige dvd, over de Jack en Parson Russell. Veel info! Echt realiteit! Angela”

“Grote complimenten voor de leuke DVD. Jullie hebben de meeste vooroordelen goed weten te weerleggen . Een informatieve dvd is het geworden met schitterende opnames van de veelzijdige Jack en Parson RussellEen regelrechte aanrader!!!!! Eric Oomens”

“Hoi Letty, Vanmiddag hebben we de DVD (Jack Russell) bekeken, in één woord SUPER !!! we dachten al het een en ander te weten maar er stond toch nog veel nieuwe informatie voor ons op, bedankt voor de snelle levering en de super service , ik ga het zeker doorgeven aan andere geinteresseerden ! Ada Brouwer”

“Beste Letty,
Na eerst 1 dvd  hebben bekeken was ik zo enthousiast dat ik er gelijk nog 6 heb bijbesteld om mee te geven aan alle nieuwe baasjes van mijn nestje Jack Russells. Veel informatie over het ras, het zoeken naar een goede fokker, tips over de opvoeding en vooral wat je allemaal met een Jack (of Parson) kunt doen.
Kortom een aanrader voor alle mensen met Jack Russell of die van plan zijn er een aan te schaffen…..Annemarie.”

“Ik wist niet eens dat er verschil was! Weer veel geleerd! Ankie.”