Links

logo-dogtime-klein
Kijk regelmatig op het DOGTIME TELEVISIE kanaal op internet. Daar staan filmpjes die tussentijds gemaakt zijn en leuk en/of interessant zijn voor hondenliefhebbers. Inmiddels ver over een miljoen kijkers! Er komen steeds nieuwe filmpjes bij. Je kunt je daar ook gratis abonneren, dan krijg je vanzelf bericht als er wat nieuws op staat.

 

De roedel

Iedereen die geïnteresseerd is in hondengedrag, zou één of twee keer of meer naar De Roedelmethode moeten gaan, in de Ardennen. Het is zo waanzinnig leerzaam en leuk om te doen met je hond. Ik heb op de Dogtime site meerdere artikelen staan over De Roedelmethode en mijn eigen ervaringen. Ik ben enorme fan en het fijne is dat je het met ieder andere trainingsmethode kunt gebruiken, geen enkel probleem.

 

hondenschool-lelystad-logoOntzettend blij met de medewerking van Suzanne Welling van MG Hondenschool Lelystad. Haar bijdrage op de dvd Van Pup tot Puber is fantastisch. De combinatie van de praktische trainingstips met hoe zij een lans breekt voor de hond (‘wees empatisch, leer zijn taal’) maakt deze ontzettend waardevol. Iedere honden eigenaar zou dit moeten weten. 

 

Honden op het spoorHonden op het Spoor van Rosemarijn Gelauff. Jachttraining, ook voor ‘gewone’ honden (beveel ik persoonlijk enorm aan!), zweetwerk met alle soorten honden en er is een speciale teckelgroep. In Baarn, Almere en op aanvraag worden in den lande  cursussen gegeven en workshops. Honden en bazen vinden het fantastisch! Probeer het eens.

De manier waarop BultersMekke assistance dogs hulphonden opleidt is zoveel logischer dan hoe het bij anderen gaat. Cursisten van BultersMekke kopen hun eigen hond, maakt niet uit van welk ras. De cursist (en hond) worden aan huis gecoacht. De kosten zijn hierdoor ook vele malen lager.

 

dogwalktrail

Dogwalktrail houdt van het goede leven. En dan het liefst met je hond, anders is het maar saai. Samen op reis, samen op avontuur uit, zo bouw je verder aan een fantastische band. Maar ook wij baasjes worden bij Bianca en Francois verwend! Het goede leven is bij hun in Oostenrijk, in de Ardennen of hier in Loosdrecht. Warm aanbevolen. 

 

speurhondenschoolSpeuren! Mijn man Ton doet het met onze Suzie bij Frank Wennekers. Al met 9 weken begonnen. Ze gaat als een speer! Je hond doet waar hij goed in is en hij wordt er mentaal en lichamelijk moe en tevreden van.  Ruiken is het eerste en belangrijkste orgaan van onze honden. Je kunt er op iedere leeftijd nog mee beginnen en je hond er een goede oude dag mee geven. 

logozwhvn

We raden aan om lid te worden van een goede erkende rasvereniging. Ik heb zelf een Witte Herder, en dit is mijn rasvereniging. Daar zit veel kennis. Het is leuk om bij een clubkampioenschap te kijken, of aan een wandeling mee te doen of advies te vragen.

 

hondkatConnie Berendsen ken je van de Dogtime dvd Van Pup tot Puber. Zij is het schoolvoorbeeld van een goede fokker. Ze heeft prachtige (Oud)Duitse herders, en Duitse doggen. En Maine Coon katten heeft ze ook….. haar bedrijf heet Hond-Kat, maar er loopt daar ook altijd wel een biggetje of lammetje dat steun nodig heeft. Connie heeft daarnaast een heel leuke en veelzijdige hondenschool, voor puppyles en allerlei goede workshops o.a. voor honden met probleemgedrag. 

 

13499560_1118917148167534_1991519790_o

Bij Dog-Life hondenschool in Valthermond kun je terecht voor advies over het gedrag van en het trainen met je (jonge) hond. Ook heeft Marian Servaas veel kennis over de relatie tussen kinderen en honden. (onze dvd Kind en Hond) Zij wil haar kennis en ervaring graag met je delen. 

13523921_1118910291501553_183163926_o

Als je op zoek bent naar een goede, fantastisch gesocialiseerde en prachtige Duitse Herder kun je hier terecht. Marian Servaas heeft enorm veel ervaring, je kunt bij haar ook terecht voor advies. 

 

 

logo-hbsv

Goede hondenschool in Boxmeer! Puppy-, gehoorzaamheid- en behendigheidscursussen. 

 

donnamosa_logoMarga Verdonschot verzorgt niet alleen op een fantastische manier mijn website maar ze heeft ook een mooie, leuke  en heel informatieve site over dieren en kunst. Met leuke tips bv om speelgoed zelf te maken en waar je goede hondenscholen vindt.

10341671_238962016293220_1752075436364763823_nBovendien heeft ze een ontzettend leuk wat zij noemt ‘Gossenboekje‘ geschreven over haar favoriete ras, de Catalaanse herder. 
Je kunt haar en haar ‘drie musketiers’ ook volgen via haar blog.

 

 

Doggo is de grootste hondensite van Nederland, met adressenlijsten van van alles en nog wat, met goede artikelen over hondenopvoeding en hondenprobleemgedrag, noem maar op. Je kunt je ook abonneren op hun nieuwsbrief. 

 

 

klein_charmilleHet is heel leuk (en goed voor de band!) om met je hond op stap te gaan en samen een workshop of leuke cursus te doen van Berry of een andere top-instructeur.  Vakantie op een geweldige lokatie. Berry Visser heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Kijk op zijn site wat er allemaal te doen is en probeer het eens. De verzorging van de baasjes schijnt ook onovertroffen te zijn….

 

Schermafbeelding 2016-06-30 om 17.20.37Ook via Bol.com ben ik te vinden. En kijk eens wat een goede rating we hebben?? Beetje trots op!

 

 

 

24/7 bereikbaar, Dierenartsenpraktijk Landsmeer.logo
Dierenartsenpraktijk Landsmeer is een gemengde praktijk. Dat wil zeggen dat ze als dierenarts meerdere specialisaties in huis hebben. Je kunt er met al je dieren terecht. Als een van de weinige dierenartspraktijken in de regio’s Amsterdam, Purmerend en Zaandam hebben zij een eigen spoeddienst. Je ziet dus altijd een dierenarts die je kent. Fijn idee. 

 

tinki_nlTinki is een onafhankelijke prijsvergelijker in de hondenbranche. Je kunt er meer dan 60.000 producten vergelijken op het gebied van hondenvoer, hondenspeelgoed, verzekeringen, manden en dergelijke. Er zijn ook leuke en interessante blogs en e-books te downloaden die ik zelf erg leuk vind.  En er staan veel hondennamen verzameld.