Kijk……hier doen we het bijvoorbeeld nu voor

Desperate DogsHet persoonlijk contact met mijn klanten is het aller-allerleukst. Zonder dat zou ik dit bedrijfje niet eens willen. Soms kan ik iemand daadwerkelijk een stukje op weg helpen. Want een pup is leuk maar echt niet altijd even gemakkelijk. Dan mailen we een beetje heen en weer. Zoals met deze leuke dame, die de moeite neemt om me zo af en toe op de hoogte te houden van de  ‘worstelingen’ en ontwikkelingen met haar draakje Bob. En daar word ik nou heel blij van!

Hallo Letty,

Het muntje begint bij mij wel te vallen ja. Ik ben weer even helemaal bij de basics begonnen en dat werpt z’n vruchten af. We spelen nu ook meer sámen ipv alleen maar een balletje gooien en dat is het dan. De communicatie is nu meer een wisselwerking. De dvd heeft me geholpen om het scherper te krijgen. Nu even goed volhouden de komende maanden. Als ik het maar door heb, dan komt onze Bob ook wel 😉 Thanx,

J