Hondenopvoeding: Jack Russell en Parson Russell Terrier

 

dvd-jack-en-parson-russel

Veel hond in kleine verpakking, dat krijg je met de Jack Russell Terrier en zijn iets grotere neefje, de Parson Russell Terrier. 
Heel pientere, temperamentvolle types, die heel graag willen leren, en daar ook behoefte aan hebben. Er zijn veel look-a-likes van dit hondenras, die niet per se gezonder zijn. Op deze dvd van Dogtime zie je o.a. wat een goede fokker is, wat de karakter eigenschappen van deze hondjes zijn en hoe je een gezond, goed hondje herkent. Goede tips over de opvoeding en het aanleren van de eerste commando’s, verzorging en wat je allemaal voor hondensporten als behendigheid, doggydance, frisbee etc.  kunt doen. Voor alles over de inhoud en video fragmenten kijk hier. 

 

Andere Dogtime dvd’s:

Van Pup tot Puber is geschikt voor iedereen met een hond. Dubbel dvd van vier uur met leuke en nuttige informatie over alles wat je wilt weten over de aanschaf, opvoeding, training, van je pup. Geen methode maar juist heel brede informatie, waar je voor jezelf uithaalt wat je nodig hebt.  Een must voor iedere hondenbezitter. 

De opvolger van Van Pup tot Puber, met nog meer handige en leuke inspiratie over de aanschaf en het hebben van een hond en hoe je er in de praktijk mee om kunt gaan staat op Geniet Meer met een hond!

Zijn er hondengedragsproblemen? Dan is er sprake van miscommunicatie. Jeroen Oomen, meer dan dertig jaar ervaring in hondenopvoeding, geeft op Desperate Dogs en opvolger Gedraag Je! een veilige en doeltreffende methode om je hond structuur en vertrouwen te geven. Je kunt hier thuis veilig aan beginnen en het werkt!

En voor iedereen met een (klein)kind is er Kind en Hond, hoe zij samen veilig en gezellig op kunnen groeien. Een hond kan de beste vriend van een kind zijn, maar de meeste bijtincidenten vinden plaats in eigen omgeving!

Voor wie meer wil is er Tips & Tricks met top trainster Brigitte van Gestel, die je leert hoe je met haar clickermethode je hond leuke en handige kunstjes aanleert. Van makkelijk naar ingewikkeld! En iedere hond kan dit en vindt dit leuk om samen met jou te doen. 

En dan zijn er de rassen-specials, die je alles vertellen over de specifieke karaktereigenschappen van jouw favoriete hondenras:

Zwitserse Witte Herder, Rottweiler, Jack & Parson Russell Terrier, LabradorDuitse HerderChihuahua

 

Bezoek de Webwinkel van Dogtime Dvd’s

Dogtime Leaflet nieuw binnen spread kopie