Hondenopvoeding: Duitse herder

dvd-duitse-herderEen waakzame, trouwe, beschermende alles-kunner. Zo beschrijven eigenaren van Duitse herders hun hond. Voor hen is er eigenlijk geen ander ras. Op deze Dogtime dvd zie je veel gepassioneerde mensen die veel met hun hond doen. Omdat ze heel intelligent zijn en snel leren, moet je de opvoeding van je pup vanaf het begin goed aanpakken. Ze leren snel aan, de goede maar ook de vervelende dingen. Ze kunnen heel gevoelig zijn voor stemmingen van de baas en onrust in de omgeving. De Duitse herder heeft structuur nodig en ze willen vooral werken met de baas. Speuren, IPO, behendigheid, jachttraining, gehoorzaamheidstraining, alles wat ze samen kunnen doen vinden ze heerlijk. 

Het ‘herderen’ en verdedigen moet in goede banen geleid worden want je wilt geen hond die de buurman aanvalt omdat hij iets aardigs tegen je kind zegt. 

Hoe voed je een Duitse herder pup op, wat is een goede fokker, wat zijn de karaktereigenschappen, hoe leer je hem zindelijkheid worden en hoe gaat socialisatie en training, enzovoort, alles over opvoeding en training op deze dvd.

Meer over de inhoud van deze dvd en videofragmenten vind je hier. 

 

Andere Dogtime dvd’s waar Duitse herders op voorkomen zijn:

Van Pup tot Puber , een must voor iedereen die van plan is een pup aan te schaffen. Met daarop o.a. een fokker van Duitse herders. Socialisatie, opvoeding, verzorging, voeding, training, enzovoort. Dubbel dvd van vier uur met heel brede informatie over alles wat je wilt weten over de aanschaf en opvoeding van je pup. 

De opvolger van Van Pup tot Puber,  Geniet Meer met een hond! geeft informatie over wat je va bv. van een hondenpension en uitlaatservice kan verwachten, hoe je omgaat met puppengedrag, en hoe je binnen en buiten met je hond speelt en hem zo opvoedt dat hij overal mee naar toe kan. 

Op Desperate Dogs gaat Jeroen Oomen aan het werk met de eigenaren van Duitse herder Daisy, die denkt dat het nodig is om tegen alles en iedereen uit te vallen. Op opvolger Gedraag Je! verdiept deze methode om hondengedragsproblemen op te lossen zich en vind je  een veilige en doeltreffende manier om je hond structuur en vertrouwen te geven. Je kunt hier thuis veilig aan beginnen en het werkt!

Ook een Duitse herder pup op Kind en Hond, een dvd voor iedereen met een (klein)kind.  Samen opgroeien is fantastisch maar zowel je kind als je hond hebben regels nodig. 

Voor wie meer wil is er Tips & Tricks met top trainster Brigitte van Gestel, die je leert hoe je met haar clickermethode je hond leuke en handige kunstjes aanleert. Iedere hond vindt dit geweldig!

Andere hondenrassen-specials, die je alles vertellen over de specifieke eigenschappen van jouw favoriete hondenras:  
Labrador,  Zwitserse Witte Herder, Rottweiler, Chihuahua, Jack & Parson Russell Terrier.

 

Bezoek de Webwinkel Dogtime Dvd’s

Dogtime Leaflet nieuw binnen spread kopie