Hondenopvoeding: Chihuahua

dvd-chihuahuaKoop je een Chihuahua pup? Dan krijg je de grootste hond op zakformaat! You love them or you hate them, er zit bijna niks tussen. Toch is de Chihuahua een echte hond, die je fantastisch op kunt voeden en kan trainen. Je staat verstelt wat hij allemaal kan en graag doet! Bereid je goed voor om teleurstellingen te voorkomen, want je ziet op deze dvd ook dat de afkomst en de fokker van het grootste belang is. 
We vonden goed gesocialiseerde Chihuahua’s die behendigheid deden, op wiet speurden, tussen de schapen en koeien stonden en zwommen, knappe spelletjes deden en het heerlijk vonden om te tutten. 
Leer ze kennen, en geniet er van! 

HIER vind je de hele inhoudsopgave en de video. 

Nog meer over fokkers, opvoeding, socialisatie, training en vind je op 

Van Pup tot Puber , een must voor iedereen die van plan is een pup aan te schaffen.  Dubbel dvd van vier uur met heel brede informatie over alles wat je wilt weten over de aanschaf en opvoeding van je pup. 

De opvolger van Van Pup tot Puber,  Geniet Meer met een hond! geeft informatie over wat je van bv. van een hondenpension en uitlaatservice kan verwachten, hoe je omgaat met puppengedrag, en hoe je binnen en buiten met je hond speelt en hem zo opvoedt dat hij overal mee naar toe kan. 

Op Desperate Dogs gaat Jeroen Oomen aan het werk met de eigenaren van Duitse herder Daisy, die denkt dat het nodig is om tegen alles en iedereen uit te vallen. Op opvolger Gedraag Je! verdiept deze methode om hondengedragsproblemen op te lossen zich en vind je  een veilige en doeltreffende manier om je hond structuur en vertrouwen te geven. Je kunt hier thuis veilig aan beginnen en het werkt!

Kind en Hond is een dvd voor iedereen met een (klein)kind.  Samen opgroeien is fantastisch maar zowel je kind als je hond hebben regels nodig. 

Voor wie meer wil is er Tips & Tricks met top trainster Brigitte van Gestel, die je leert hoe je met haar clickermethode je hond leuke en handige kunstjes aanleert. Iedere hond vindt dit geweldig!

Andere hondenrassen-specials, die je alles vertellen over de specifieke eigenschappen van jouw favoriete hondenras:  
Labrador,  Zwitserse Witte Herder, Rottweiler, Jack & Parson Russell Terrier.

 

Bezoek de Webwinkel van Dogtime Dvd’s

Dogtime Leaflet nieuw binnen spread kopie