Hondenopvoeding: Van Pup tot Puber

dvd-van-pup-tot-puberAlles over het opvoeden van je pup, een must, deze Dogtime dvd Van Pup tot Puber.
Dubbel-dvd met brede informatie voor iedereen die een hond aanschaft. Want iedere hond is weer anders. Laat je samen met je partner of zelfs je hele familie lekker thuis vanuit je luie stoel  bijpraten over hondenopvoeding. Wat je in het begin goed aanleert hoef je nooit meer af te leren. Wat is goed socialiseren, zindelijkheids- en benchtraining, goede voeding, verzorging, en hoe leer je de eerste handige commando’s als Hier, Zit, Af en Niet Trekken.
En het belangrijkste: hoe krijg je een goede band!

Voor het eerst werken verschillende disciplines met diverse invalshoeken in hondenland samen. Van Martin Gaus Hondenschool tot De Roedelmethode. Een unicum! We vonden elkaar in de kern:  een goede band met onze hond is de basis en het aller-allerbelangrijkste. 

Click hier voor de pagina met de trailer en de complete inhoudsopgave. 

Dogtime Leaflet nieuw binnen spread kopie
Nog meer informatie over de aanschaf en het hebben van een pup in de praktijk van alledag vind je op de dvd Geniet Meer met een Hond

Hondenprobleemgedrag begrijpen en oplossen kan heel goed met de dvd’s Desperate Dogs en Gedraag Je! Een beproefde methode die u veilig thuis kunt doen. Duidelijk en stap voor stap uitgelegd. 

Voor iedereen met een kind of een kleinkind (ook al heb je geen hond!) hebben we samen met de Hondenbescherming Kind en Hond en tal van specialisten op dit gebied gemaakt. Deze dvd heeft al menig kind van zijn angst voor honden afgeholpen en geleerd hoe ze het beste met honden om kunnen gaan.  Zo gebeuren er geen ongelukken meer!

Honden opvoeden en heel veel leuke trucjes leer je met de dvd Tips & Tricks met top trainster Brigitte van Gestel. Met haar fantastische clickermethode leer je ook jouw hond bijvoorbeeld uit zichzelf naar zijn plaats te gaan, deuren open en dicht doen, en zijn eigen troep te opruimen.

Er zijn ook speciale Dogtime dvd’s over populaire hondenrassen als
Rottweiler, Duitse Herder, Zwitserse Witte Herder, Labrador, Chihuahua en Jack & Parson Russell.  Daarin komen de specifieke raskenmerken van deze honden uitgebreid aan bod, en uiteraard alles wat u wilt weten over de aanschaf, hondenopvoeding, training e.d.

 

Bezoek de Webwinkel Dogtime Dvd’s