Kind en Hond: Zo groeien zij samen veilig op!

dvd-kind-en-hondEen hond kan je grootste vriend zijn, waar je je geheimen aan toevertrouwt. Hij kan zoveel toevoegen aan het leven. Iemand die je nooit verraadt of in de steek laat. 
Toch gebeuren de meeste ongelukken tussen beide thuis, met een eigen of bekende hond. Je moet dus niet alleen je hond maar ook je kind opvoeden. Het zijn verschillende wezens, die elkaars lichaamstaal moeten leren kennen en respecteren. 
Vooraanstaande specialisten, psychologen, pedagogen, hondengedragsdeskundigen, ervaringsdeskundigen en hondentrainers werkten mee aan deze dvd die we samen met de Hondenbescherming maakten. Kijk HIER voor de hele inhoudsopgave en videofragmenten.

Dogtime Hondenopvoeding op DVD

Hondenopvoeding van pup tot puber

Van Pup tot Puber is inmiddels een standaardwerk. Dubbel dvd van vier uur met heel brede informatie over alles wat je wilt weten over de aanschaf en opvoeding van je pup. Een must voor iedere hondenbezitter. 

De opvolger van Van Pup tot Puber, met nog meer handige en leuke informatie over de aanschaf en het hebben van een hond staat op Geniet Meer met een hond!

Zijn er gedragsproblemen? Jeroen Oomen, meer dan dertig jaar ervaring in hondenopvoeding, geeft op Desperate Dogs en opvolger Gedraag Je! een veilige en doeltreffende manier om je hond structuur en vertrouwen te geven. Je kunt hier thuis veilig aan beginnen en het werkt!

Voor wie meer wil is er Tips & Tricks met top trainster Brigitte van Gestel, die je leert hoe je met haar clickermethode je hond leuke en handige kunstjes aanleert. Iedere hond vindt dit geweldig om te doen!

En dan zijn er de hondenrassen-specials, die je alles vertellen over de specifieke karaktereigenschappen van jouw favoriete ras.  
Labrador,  Zwitserse Witte Herder,  Duitse Herder, Rottweiler, Chihuahua, Jack & Parson Russell Terrier.

 

Bezoek de Webwinkel Dogtime Dvd’s