Hondenopvoeding: Tips & Tricks clickertraining

dvd-tips-en-tricks

 

 

Met de clickermethode van Brigitte van Gestel van Canine Company is het gemakkelijk je hond fantastische trucjes aan te leren. Je pup leert uit zichzelf naar zijn mand te gaan, deuren op en en dicht maken, zijn eigen spullen op te ruimen, alles is mogelijk! Iedere hond, ook oudere,  vindt dit leuk. 
Brigitte is een uitzonderlijk goede instructeur, zij is kampioen Doggydance en leidt assistentiehonden en blindengeleidehonden op. Stap voor stap laat zij op deze Dogtime dvd duidelijk zien hoe clickeren werkt. Van heel gemakkelijke tot ingewikkelde kunstjes.  Kijk HIER voor de hele inhoudsopgave en twee leuke trailers. 

Dogtime Leaflet nieuw binnen spread kopie

Van Pup tot Puber is inmiddels een standaardwerk over hondenopvoeding. Dubbel dvd van vier uur met heel brede informatie over alles wat je wilt weten over de aanschaf en opvoeding van je pup. Een must voor iedere hondenbezitter. 

De opvolger van Van Pup tot Puber, met nog meer handige en leuke informatie over de aanschaf en het hebben van een hond staat op Geniet Meer met een hond!

Jeroen Oomen, meer dan dertig jaar ervaring in hondenopvoeding, geeft op Desperate Dogs en opvolger Gedraag Je! een veilige en doeltreffende manier om je hond structuur en vertrouwen te geven. Je kunt hier thuis veilig aan beginnen en het werkt!

En voor iedereen met een (klein)kind is er Kind en Hond, hoe zij samen veilig en gezellig op kunnen groeien.

En dan zijn er de rassen-specials, die je alles vertellen over de specifieke karakter eigenschappen van jouw favoriete ras.  
Labrador,  Zwitserse Witte Herder,  Duitse Herder, Rottweiler, Chihuahua, Jack & Parson Russell Terrier.

 

Bezoek de Webwinkel Dogtime Dvd’s