Hondenopvoeding

Dogtime Leaflet nieuw voor enkelDogtime: video’s over hondenopvoeding 

Komt er een pup? Dan hoef je geen dikke boeken meer te lezen, want kijken naar een video is gemakkelijker, sneller en nog duidelijker ook. Lekker vanuit je luie stoel ben je in een keer bijgepraat over de nieuwste inzichten op het gebied van hondenopvoeding. Kijk je samen met je partner of zelfs je hele familie dan staan in twee uur tijd alle neuzen dezelfde kant op! Want iedere pup of volwassen hond is weer anders. 

De succesvolle video’s en  dvd’s van Dogtime geven volop informatie over alles wat je wilt weten over het hebben van een hond. Speciale video’s over verschillende populaire hondenrassen, aanschaf, een goede fokker zoeken, hondenopvoeding, socialisatie van je pup, hondentraining, clickermethode, Roedelmethode, bench- en zindelijksheidstraining, gehoorzaamheidstraining, goede voeding, verzorging, hondenprobleemgedrag, noem maar op. 

 

 

Overzicht en informatie over onze video’s:

Hond en opvoeding

Opvoeding: hondenrassen

Dogtime Leaflet nieuw binnen spread kopie

Van Pup tot Puber is inmiddels een standaardwerk. Vier uur brede informatie over alles wat je wilt weten over de aanschaf en opvoeding van je pup. Een must voor iedere hondenbezitter. 

De opvolger van Van Pup tot Puber, met nog meer handige en leuke informatie over de aanschaf en het hebben van een hond staat op Geniet Meer met een hond!

Zijn er gedragsproblemen? Jeroen Oomen, meer dan dertig jaar ervaring in hondenopvoeding, geeft op Desperate Dogs en opvolger Gedraag Je! een veilige en doeltreffende manier om je hond structuur en vertrouwen te geven. Je kunt hier thuis veilig aan beginnen en het werkt!

En voor iedereen met een (klein)kind is er Kind en Hond, hoe zij samen veilig en gezellig op kunnen groeien. Een hond is vaak de belangrijkste vriend van een kind maar bijtincidenten komen meestal in eigen omgeving voor. 

Voor wie meer wil is er Tips & Tricks met top trainster Brigitte van Gestel, die je leert hoe je met haar clickermethode je hond leuke en handige kunstjes aanleert.

En dan zijn er de rassen-specials, die je alles vertellen over de specifieke eigenschappen van jouw favoriete ras.  
Labrador,  Zwitserse Witte Herder,  Duitse Herder, Rottweiler, Chihuahua, Jack & Parson Russell Terrier.

 

Bezoek de Webwinkel van Dogtime