Honden vervelen zich dood! En ruim 766.000 kijkers op Dogtime YouTube kanaal.

 

Het Dogtime Televisiekanaal op YouTube staat met ’n filmpje in de favoriete top drie op dit moment. Ongelooflijk toch? Zo stilletjes aan is er in de afgelopen jaren meer dan 766.000 keer naar de video’s op Youtube gekeken. Waanzinnig goed he! Het valt op dat de algemene onderwerpen vaak worden bezocht:  hoe leer ik mijn hond komen, zitten, en hoe leer ik mijn hond niet te bijten (68.448 keer bekeken!), met een labrador pup is het wel even afzien…. enz. 

 

 

 

En dat allemaal helaas gratis en voor niks, maar dat terzijde. ;-)) Want hadden al die mensen maar 1 dvd gekocht dan was ik rijk…..! Maar, okay, daar doe ik het in principe niet voor, als ik maar door kan gaan met produceren ben ik blij.En aangezien ik jammer genoeg geen 766.000 dvd’s verkoop denken veel eigenaren kennelijk toch nog steeds dat als een pup dit kan, dat dat genoeg is.

Verder is heel opvallend dat mensen een groter ras beter onderzoeken, zoals de Rottweiler met bijvoorbeeld dit fragment, dat bijna 138.000 keer bekeken is!

Gelukkig nemen mensen een groot, indrukwekkend ras dus serieus. De Rottweiler dvd staat trouwens ook hoog op mijn verkooplijst.  Maar ik moet toch even kwijt dat ook een klein hondje goed en verantwoord opgevoed en beziggehouden moet worden. Ook een klein hondje heeft uitdagingen nodig. “De meeste problemen bij honden ontstaan doordat ze niet voldoende mentaal gestimuleerd worden”, zegt in dit fragment hondengedragsdeskundige Jolien Schat. “er zijn zat honden aan de Prozac tegenwoordig, ze vervelen zich helemaal dood!”.

Gucci vom MutschenhofVanochtend nog zag ik in het park in Baarn een gezin met een schattige jonge Parson Russell, die hing aan de lijn en zwierde van links naar rechts en er was niemand ie zich met het hondje bezighield. Hij zat vast en je kon hem gemakkelijk houden. Los kon die niet want “hij was zo vlug als water”, volgens de vader van het gezin. Ik krijg dan opvoedneigingen en ongevraagd advies geven  is vreselijk en daar maak ik mij sowieso al veel te vaak schuldig aan.

 Kijk, je hoeft niet allemaal met je hond richting Limburg te vertrekken om een Jack of Parson Russell het vossenjacht-avontuur mee te laten maken, maar iets van die talenten en behoeftes  zou je toch wel moeten bevredigen door sport en spel. Voorbeelden te over op bijvoorbeeld de dvd Geniet Meer met je hond

 

 


Misschien dat dit bericht daarom een beetje gedeeld kan worden en zo? 

Geniet-voorkant-Myrna (Duplicate)