Foto’s van de ZWHVN Familiedag, zondag 20 mei in Houten.

Alle foto’s van die leuke dag met ongelooflijk veel Witjes, heb ik op Facebook gezet, op de DogTime pagina.
In oktober/november komt de Witte Herder DVD, daarop komt ook een impressie te staan.
Dit knulletje vond ik zooooo schattig.
Hij deed met zijn zusje en broertjes mee met de Hond en Kind show, je ziet hem er bij staan, zo van: ik bekijk het eerst allemaal eens even.
Dan raakt ie gebiologeerd door de schitterende glimmende bekers die hem staan te lokken. Hij doet er heel lang over maar komt alsmaar dichterbij staan, en dan opeens houdt ie het niet meer. Hij pakt er eentje heel voorzichtig, houdt hem achter zijn rug en rent naar zijn moeder en zegt: “ik heb niks hoor!”.
Ik vond hem ook ontzettend sportief dat de beker door papa weer terug werd gezet en dat hij daar niet om ging mokken.