FINAL SALE

         

 

Als een deur dicht gaat, gaat er een andere open. Hoop ik.

Ik geef natuurlijk niet graag op wat ik vanuit het niets heb opgebouwd en waar ik met mijn hele ziel en zaligheid, samen met mijn man Ton Verlind, aan gewerkt heb. Toen ik begon, wilde ik het voor een jaar of wat doen. Maar het duurde dus wat langer, want over honden raak je nooit uitgepraat en -geschreven. Ik heb erg veel geleerd, over honden en over mensen, en er ontzettend van genoten. 

Al die video’s, dvd’s, portretjes van cliënten van BultersMekke, De Roedelmethode, Topdog; van ieder filmpje herinner ik mij iedereen met wie we gewerkt hebben en bij wie we waren. Ook de correspondentie met de klanten van de webshop vond ik altijd zo leuk. Sommigen ken ik al vanaf het begin, ik zag puppy’s komen en helaas gaan en met velen heb ik ook gewandeld en koffiegedronken. Heel dierbaar. Hartje hartje voor jullie allemaal. 

Voor wat betreft de dvd’s, of de onlineversie daarvan: ik leef nog wel gewoon, dus je kunt me altijd een mailtje sturen of appje. 

 

Voor wat betreft de boeken, daar zijn er nog een paar van, en ik heb ze rigoureus afgeprijsd naar een TIENTJE! Bestel ze bij je eigen boekhandel en haal ze daar als het kan af, dan kost het geen verzendkosten. Dat vind ik zonde. Maar goed, Bol heeft ze natuurlijk ook. 

Dogtime stopt per 1 januari. Dus maak me voor die tijd los en koop die boeken voor dat geld!
Een beter cadeau voor hondenliefhebbers is er natuurlijk niet. 

verliefd-op-mevrouw-de-wit-derde-druk

En niet alleen Ton heeft een ontzettend goed boek geschreven over zijn vijftig jaar in de journalistiek; ik ben zelf ook heel eng bezig geweest.

Ik schreef namelijk ook een boek, over iets heel anders: 
In therapie. De zinnetjes van Meneer Veltman.
Mijn faalangstige kant zegt mij dagelijks dat dat boek er toch wel niet zal komen, maar mijn literair agent, die voor mij naar een goede uitgever zoekt, roept alsmaar monter Moedig Voorwaarts!
Dus ja, wie weet, en zo ja, dan meld ik mij nog even.

Meneer Veltman was ooit dertien jaar lang mijn psychiater. Hij heeft destijds ongeveer mijn leven gered. Meneer Veltman heeft mij totaal geherprogrammeerd.
Hij had de meest fantastische zinnetjes, die mij in het begin door mijn ziel sneden en die ik per se niet wilde horen, maar die later en tot op de dag van vandaag mijn leidraad werden voor hoe te leven.
Meneer Veltman werd mijn vader. Hij leerde mij alles anders  zien. Dat was een lang en pijnlijk proces, maar honderd procent goed gelukt.

 

Iedereen zou zijn zinnetjes moeten kennen.
Hopelijk krijg ik de kans om ze met jullie te delen. 

 

Dan laat ik het voorlopig hier maar bij, voordat ik te emotioneel word en ga ik eerst maar even stofzuigen. 🙂 
Dit is Lumi, oftewel Mevrouw de Wit, met wie het allemaal begon. 

 

 

Dank jullie wel voor het vertrouwen; voor hond en mens in alle opzichten het meest belangrijke dat je maar kan hebben.

Gezellige feestdagen straks,
en laten we er, op zijn Diederik Gommers, ‘met zijn allen’
wat moois van maken het komende jaar.