En? Vond ze de Chihuahua dvd leuk?

Chihuahua dvd…..vroeg ik aan de moeder die de Chihuahua dvd voor haar dochtertje had gekocht.

De familie is aan het nadenken of ze een hondje willen, wat dat dan zou moeten zijn en hoe ze dat dan zouden gaan doen. Ze hebben verschillende dvd’s aangeschaft om zich heel goed voor te bereiden. Dat horen we graag! En…. zo schattig!….. dit kreeg ik als antwoord. Het deed me ook denken aan hoe verschrikkelijk graag ik vroeger een hond wilde…..

 Ja de Chihuaha dvd  is heel goed bevallen. Ik denk dat zij hem al 5x helemaal bekeken heeft.  Zij heeft allemaal aantekeningen in een boekje gemaakt. Vertelt mij honderduit hoe het moet en waar ik op moet letten, en wat zij gaat doen en kopen. Eindeloos! De  andere dvd krijgt zij wel over een week. Ik probeer dat een beetje te doseren. 

Zij droomt hele dromen hoe dat allemaal zal gaan, en hoe het gaat heten en noem maar op! 

Zij is behoorlijk aangestoken! Voordat haar ogen open gaan, begint zij er al over, en het laatste wat zij zegt voor het slapen gaan, gaat daarover, en alles nog eens tussen in. 

Als ik op school kom begrijp ik dat al haar vriendinnen nu ook een hondje willen. Zij steekt iedereen aan! 

Dus ja… 🙂