Dogtime voorjaars-metamorfose

Dogtime komt met voorjaars-metamorfose

Dogtime DVD Geniet meer met een hondHet mag dan in het leven niet alleen om het uiterlijk gaan… maar toen ik vorig jaar kennis maakte met Myrna Huijing werd ik erg verliefd. Op haar talent, en op haar werk. Dat lichte, dat vrolijke, dat wilde ik ook! Ik kreeg opeens erge zin in alles nieuw.

Myrna bood aan de hele serie covers van mijn DVD’s te re-stylen en voila! hier zijn ze! Alle tien! Inclusief deze speciaal door Myrna gemaakte foto van Lumi en mij.

De inhoud van de DVD’s is nog dezelfde. Zorgvuldig gemaakt en van hoge kwaliteit. Maar de buitenkant is zooooo 2011! Kijkt u even naar de site? ik ben er zo trots op en ik hoop dat u er ook een beetje hebberig van wordt!

Er is momenteel veel belangstelling voor de Geniet meer met een hond-DVD. (O.a. nu in het gloednieuwe gratis online magazine Cat and Dogspiration. )

Vooral de spelletjes die je binnen, en buiten tijdens de wandeling kunt doen met je hond worden gewaardeerd. En het mooie verhaal van Prof. dr. Bob Smalhout over zijn eigen honden vinden mensen ontroerend. Ik hoor dat alle (opvoed)tips die gegeven worden meer dan welkom zijn, ook bij ervaren hondeneigenaren. Je bent ook nooit echt uitgeleerd!

Nu het voorjaar eraan komt kunnen we lekker wat gemakkelijker naar buiten. Ik hoop dat ik u met de DVD’s mag inspireren nog meer leuke dingen met uw hond te doen, zodat u nog meer van elkaar kunt genieten!

Hartelijke groet,

Letty van der Geest

Dogtime

Interesse in onze nieuwsbrief?
Hier staat te lezen hoe je geheel vrijblijvend abonnee kunt worden