Desperate Dogs

dvd-desperate-dogsBen je soms wanhopig van het gedrag van je hond? Dan kun je er zeker van zijn: je hond is dat ook van dat van jou. Er is sprake van een groot communicatieprobleem. Jouw hond probeert je te begrijpen.
Deze her-opvoedingsmethode voor jou en je hond is veilig, en thuis goed zelf te oefenen. Iedere dag een paar keer kort de oefeningen doen, maken in een paar weken een wereld van verschil. Het kost wel inspanning, maar het geeft blijvend succes.

Jeroen Oomen, honden- (en mensen)coach met meer dan 25 jaar ervaring, heeft een methode ontwikkeld waarmee de meest voorkomende problemen met honden op te lossen zijn.
Ga naar de WEBWINKEL om deze dvd aan te schaffen. Kijk ook bij de dvd Gedraag Je!

Labrador Meg valt visite lastig
Met zijn 45 kilo springt Meg bovenop de visite en jaagt ze letterlijk op de kast! Hij is op straat niet te houden en sloopt de muren van het huis. Baasje Sabeth houdt veel van Meg maar ze moet rekening houden met haar dochtertje van 2. De hondenschool constateert ADHD…..Moet Sabeth Meg in laten slapen, zoals de dierenarts aanraadt?

 

Sabeth en Meg moeten aan de bak. Het eerste dat met super trainer Jeroen Oomen geoefend wordt is aandacht krijgen van Meg.

 

 
Sabeth is wel een modelleerling, zoals zij de aanwijzingen van Jeroen Oomen opvolgt. Ontroerend zoals je ziet hoe stap voor stap er weer rust in de hond komt.
Na wekenlang intensief heel hard werken is het Sabeth (met hulp van Jeroen) gelukt een goede band te krijgen met Meg. Hij leert zich te gedragen als er visite in huis komt. Zijn hersens kraken want hij probeert te begrijpen wat het vrouwtje van hem wil. Dan valt het kwartje….

 

 

Meg is nogal onstuimig. Hij kan niet los of met andere honden spelen. Het hier komen moet eerst flink geoefend worden.

 

 

Meg leert dat als hij rustig is, de grote beloning komt. Heel ontroerend. Petje af.

 

 

Spencer kent geen rust en blaft
Spencer, een aardige Vizsla van 6, is een intelligente hond, die veel leuke kunstjes kent. Toch is zijn vrouwtje het contact met hem kwijt. Spencer gaat zijn eigen gang en blaft en blaft en blaft…..

 

 

Ninette Haitsma is zo ervaren en begaan met honden, dat zij vrij snel zag wat hier gedaan kon worden. Soms is de oplossing vrij eenvoudig en snel te vinden. 

 

 

Dokus en Swiebertje tellen voor tien!
Teckels Dokus en Swiebertje zijn de baas in huis. De katten worden aangevallen en letterlijk door het huis gesleurd. Ze jagen het vrouwtje uit bed en zijn de schrik van de buurt. Niels roept de hulp van Jeroen Oomen in, die met strenge maatregelen komt. Niels moet moet een paar belangrijke beslissingen nemen….

 

 

Ze mogen veel te veel, zegt Jeroen Oomen….Maar deze eigenwijze teckels betekenen alles voor hun baas. En dat weten ze ook.

 

 

 Ze bestieren niet alleen het hele huis, maar ook de hele straat. Beetje waaks is leuk maar dit lijkt op terreur… Hun gedrag wordt onbedoeld ook steeds bevestigd.

 

 

Ze moeten leren stil te zijn, in plaats van voortdurend aan te slaan. Hoe pakt Jeroen Oomen dat aan?

 

 

Het wandelen is ook altijd een probleem. Ze lopen weg en gaan te keer….. En aan het eind van de poort zitten een paar honden, daar moeten ze per se op af… Uiteindelijk zul je op de dvd zien hoe de hondjes leren netjes bij de baas te blijven lopen. Het was flink oefenen. Knap werk.

 

Ben jij ook wel eens wanhopig? Desperate Dogs geeft duidelijke richtlijnen. Je kunt morgen aan de slag.