Dagboekje van mijn pup, nu ook los te koop!

Als je er middenin zit gaat het leven met je pup zo snel, dat je bijna achter de feiten aanholt. Het is daarom ontzettend leuk om de gewone dingen op te schrijven als kilos, maten en dergelijke, want oh wat groeien ze hard! En er gebeurt zoveel op een dag dat je dat allemaal niet kunt onthouden. En je vergeet dat jouw kleintje hier of daar moeite mee had of dat of dat juist ontzettend leuk vond. 

Het boekje is daarom ook een goed houvast bij het socialisatieproces. De eerste weken bij jou thuis zijn ontzettend belangrijk, omdat je daarmee de toon zet: zo doen wij dit hier en zo gaan wij met elkaar om. Dat geeft vastigheid aan je pup, die weet waar hij of zij aan toe is. Als je zo klein bent en je bent zonder koffertje met spullen in een wildvreemde omgeving met andere taal en gewoonten neer geplant, kan het leven knap verwarrend en overdonderend zijn.
Dit boekje helpt jou en je pup het elkaar leren kennen en vertrouwen. 

Het dagboekje heb ik samengesteld in nauwe samenwerking met Arjen van Alphen, eigenaar van De Roedelmethode.  Het gaat er niet om je hond zo snel mogelijk zo veel mogelijk dingen aan te leren, maar hem juist de gelegenheid te geven zijn kleine pootjes stevig op de nieuwe grond te laten zetten. 

Mondjesmaat en in volle rust  laten wennen aan allerlei nieuwe dingen, zodat je pup die gewoon gaat vinden, voorspelbaarheid en avontuur, dit boekje geeft je handvatten waar je jullie hele leven wat aan hebt. Wanneer je pup in de puberteit komt, zo met negen maanden, kun je het hele riedeltje nog eens oppakken en regelmatig doen, dan weet je hond: oh ja, zo was het. We doen samen spannende dingen en mijn baas leidt me daar doorheen. 

Als je Van Pup tot Puber als dvd aanschaft zit dit boekje bijgesloten.

Voor alle andere pup-eigenaren is het vanaf nu ook los te koop. 

14 pagina’s, 

De prijs is inclusief verzendkosten.