Chihuahua

 

Een Chihuahua is een complete hond

We zochten – en vonden eigenaren die inzagen dat hun Chihuahua meer is dan een accessoire. Het is een echte hond die heel intelligent is en veel uitdaging en positieve aandacht nodig heeft.

Deze dvd duurt twee uur. Uit de inhoud:

Verschillende eigenaressen, voor wie hun Chi bijna wel het belangrijkste van de wereld is.

 

Carmen bijvoorbeeld Chihuahua heeft tientallen dozen met de mooiste kleertjes en accessoires, voor alle gelegenheden.  

Hondengedragsdeskundige Jolien Schat schetst een prachtig beeld van de Chihuahua: leergierig, intelligent, vrolijk, speels,  een beetje eenmanshonden en vaak onzeker. Bescherm ze niet te veel, zegt Jolien, en bedenk: een vieze Chi is een gelukkige Chi.

 

 

 

Nanette doet Doggydance met Chico Chihuahua (hier is hij net geopereerd aan patella luxatie, een zwakke plek bij Chi’s.) Lisanne doet behendigheid en G&G met Macho.   

Stephanie  doet fanatiek Treibball en Rally-O met Ricardo. Wat dat is kun je op de dvd zien.

 

 

 

   

 

Chihuahua’s zijn trendy. Zeer gewild als fotomodel en “artiest”. In deze video zijn we op bezoek bij fotografe Myrna Huijing, zelf enthousiast Chi-fan. We volgen een fotosessie in de studio. Chihuahua Dit filmpje maakten wij voor Myrna om te gebruiken voor beurzen, haar site, etc. 

Verslag van de auditie die Albert Verlinde organiseerde voor de musical Legally Blonde, waarin een Chihuahua meespeelt. Daar kwamen heel veel ambitieuze Chihuahua-bezitters op af!    

 

 

 

Chihuahua met opvoedproblemen Kies een pup van een goede fokker.Dingen goed en consequent aanleren is van het grootste belang.  Met Lucky liep het behoorlijk mis. Hij was bang en ging bijten. Eigenaresse Hanh was ten einde raad en vroeg ons om hulp. Op deze video laten we stap voor stap, duidelijk zien hoe gedragsdeskundige Toinny Lukken,  hielp weer goed te krijgen wat bij de opvoeding  was misgelopen.

 

 

Even lekker kijken

images-5

Even lekker kijken.  Je ontkomt er niet aan: dit ras vráágt erom om vertroeteld te worden. Ze houden van aandacht. Broodnodigeregenkleding, warme kleding, organza feestkleding, bling bling en tassen, heel erg nodig voor op reis en in het vliegtuig, en gemakkelijk om de hond stiekem mee te nemen naar de supermarkt. Troontjes om in te liggen, zwemvesten, reddingsvesten, bandjes met echt Swarovski kristal…..

 

 

 

 

Gezelligheidsdag in ZaltChihuahuabommel, georganiseerd door de rasvereniging.

Honderden Chihuahua’s bij elkaar. Kindjes, hondjes, en veel verliefde eigenaren die hun mooiste lievelingen tonen.

 

 

 

 

    ChihuahuaChihuahua   Chihuahua Chihuahua     ChihuahuaChihuahua